Juletræer
Pyntegrøn
Brænde til salg

Om Brødlandshus Skovbrug

Brødlandshus Skovbrug er et privatejet skovbrug som har eksisteret i over 20 år.

Werner Davidsen købte i 1982 ejendommen Brødland som så siden er restaureret, senest i år 2004, hvor der blev bygget en helt ny bygning, så gården i dag er en trelænget gård, ligesom den var i 1800 tallet.
Den gamle del af brødlandsgård kan føres tilbage til 1467, hvor det første gang var i fri handel til private. Før den tid var det ejet af forskellige Herregårde.

Der er 60 tdr. land jord, hvoraf ca. halvdelen er i drift med juletræer og pyntegrøn. Resten ligger hen som uberørt skov og naturområde.

Brødlands Sø kan man også finde her, hvor man kan være heldig at se mange sjældne planter, insekter og padder. Brødland Sø er en højmose som ligger ca. 60 mtr. over havets overflade i forbindelse med 10 tdr. land bøgeskov som er over 100 år gammel.

På området har vi også mindestenen over sagfører Anders Olesen. Stenen er rejst af Hammer Bakkers venner i 1934 til minde om sagfører Olesens virke i Hammer Bakker. Sagfører Olesen døde i 1929.

Firmainformation
Adresse
Søhusevej 85
9310 Vodskov

Kontakt
Tlf. 98 28 66 22
broedlandshus@mail.tele.dk
Kørselsvejledning
Kør til Vodskov Kirke - kør lige over Tingvejen og ind i Hammer Bakker. Når vejen deler sig i asfaltvej og grusvej - hold til venstre af grusvejen og fortsæt ca. 1,5 km ind i skoven.

Det første hvide hus på venstre hånd på hjørnet af Gennem Bakkerne og Søhusevej er "Brødlandshus".